نمایه نویسندگان

آ

  • آذرمی آتاجان، فرهاد تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 769-786]
  • آرویی، حسین تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 193-203]
  • آرویی، حسین تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 821-841]
  • آزادوار، مهدی ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 121-133]
  • آستارایی، علیرضا بررسی نقش اسید هیومیک برسمیت کروم و چگونگی جذب و انتقال آن در گیاه کاهو (Lactuca sativa L. var. longifolia) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 541-560]

ا

  • ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 337-350]
  • ابولقاسمی، سمیرا اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 801-819]
  • احتشام نیا، عبداله بررسی شاخص‌های رشدی و تبادلات گازی دو رقم قرنفل (Dianthus barbatus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 75-88]
  • احتشام نیا، عبداله اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 655-668]
  • احمدی، خدیجه بررسی اثر قارچ میکوریزا (Piriformospora indica) بر صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تنش خشکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 453-465]
  • احمدی، خدیجه ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1043-1058]
  • احمدی، محمد علی تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 769-786]
  • اخگر، دامون تاثیر پایه بادنجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به تنش خشکی گوجه‌فرنگی بر اساس شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 481-495]
  • ارغوانی، مسعود اثر جلبک‌های اسپیرولینا و قهوه‌ای و سطوح سرب بر برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی گیاه کلم زینتی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 245-259]
  • ارغوانی، مسعود تأثیر نانو ذرات کلسیم و نقره بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 857-871]
  • اصغری، محمدرضا افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 151-166]
  • اعلائی، میترا اثر جلبک‌های اسپیرولینا و قهوه‌ای و سطوح سرب بر برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی گیاه کلم زینتی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 245-259]
  • اعلائی، میترا تأثیر نانو ذرات کلسیم و نقره بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 857-871]
  • اکبرپور، وحید ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 89-104]
  • اکبرپور، وحید تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 615-627]
  • الفتی، جمالعلی بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 997-1011]
  • امامی، حجت بررسی نقش اسید هیومیک برسمیت کروم و چگونگی جذب و انتقال آن در گیاه کاهو (Lactuca sativa L. var. longifolia) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 541-560]
  • امانی، مینا بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • امانی، مینا بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 931-948]
  • امیدی، آزاده بررسی نقش اسید هیومیک برسمیت کروم و چگونگی جذب و انتقال آن در گیاه کاهو (Lactuca sativa L. var. longifolia) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 541-560]
  • امینی فرد، محمد حسین بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (Tomato spotted wilt virus) و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 205-217]
  • ایمانی، محمدرضا بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 699-709]

ب

  • بااراده، طیبه تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 193-203]
  • بابا اکبری ساری، محمد تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 685-697]
  • باقری، عبدالرضا اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 409-421]
  • باقری، عبدالنبی مهندسی متابولیت ثانویه در کشت سوسپانسیون سلولی گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis (L). Schrad.) با حضور محرک زیستی و غیر زیستی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 219-229]
  • باقری، عبدالنبی بررسی اثر قارچ آربوسکولار بر گیاه دارویی علف لیمو (Cymbopogon citratus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 643-653]
  • بالندری، احمد خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 293-306]
  • بداقی، حجت اله تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 1-12]
  • برزگر، طاهر ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 423-436]
  • برزگر، طاهر تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 685-697]
  • بلند نظر، صاحبعلی اثر پایه و تلقیح با قارچ میکوریزا بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه خیار گلخانه‌ای در شرایط کشت بدون خاک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1147-1161]
  • بهروزنام، بهنام اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 337-350]
  • بهمنیار، محمدعلی تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 615-627]
  • بیات، حسن تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 769-786]

پ

  • پارساجو، سپیده اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 497-508]
  • پناهنده، جابر اثر نانو کامپوزیت گلایسین بتائین پوشش‌دار شده با کیتوسان بر ریز غده‌زایی درون شیشه‌ای سیب زمینی رقم ‏آگریا تحت شرایط تنش شوری ملایم [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 437-451]
  • پناهنده، جابر بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 931-948]
  • پورممبینی، صفدر ارزیابی نتاج و معرفی ژنوتیپهای برتر نسل دوم حاصل از تلاقی طالبی ’سمسوری‘با رقم تجاری ’گالیا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 963-980]
  • پیرطریقت، سودا بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]

ت

  • تقی پور، شیرین اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 655-668]
  • تقی پور، لیلا تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]
  • تقی زاده باغچه جوقی، هدیه تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 167-179]
  • تهرانی فر، علی بررسی صفات رشدی گیاه سینداپسوس (Scindapsus spp.) تحت تاثیر مصرف اسید هیومیک و اسید فولویک به صورت کودآبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 13-27]
  • تهرانی فر، علی بررسی اثر غنی‌سازی دی‌اکسید کربن بر صفات آناتومیکی برگ دو گونه فیکوس زینتی (Ficus elastica و Ficus benjamina) در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 589-597]
  • توحیدی مقدم، حمیدرضا بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 277-291]

ج

  • جباری، میترا ارزیابی همبستگی و تحلیل ضرایب مسیر صفات مرتبط با عملکرد میوه در توده‌های فلفل (Capsicum annum L.) ایرانی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 741-753]
  • جعفری، پیمان مقایسه برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد هیبریدهای خیار (Cucumis sativus) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1179-1190]
  • جلالی، امیر ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 121-133]
  • جلالی، امیرهوشنگ مقایسه برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد هیبریدهای خیار (Cucumis sativus) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1179-1190]
  • جهانیان، امین اثر نانو کامپوزیت گلایسین بتائین پوشش‌دار شده با کیتوسان بر ریز غده‌زایی درون شیشه‌ای سیب زمینی رقم ‏آگریا تحت شرایط تنش شوری ملایم [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 437-451]
  • جوان، فاطمه بررسی نانو دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی برخی از رقم‌های توت‌فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 509-522]

چ

  • چراغی، میلاد تأثیر ملاتونین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گشنیز (Coriandrum sativum L.) و شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط تنش شوری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 561-575]
  • چمنی، اسماعیل اثر کاربرد اسید سالسیلیک، ضدیخ طبیعی تیوفر و روغن سویا بر ویژگی‌های فنولوژیکی گیلاس در شرایط تنش سرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1163-1178]

ح

  • حاتم نیا، علی اصغر تأثیر ملاتونین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گشنیز (Coriandrum sativum L.) و شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط تنش شوری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 561-575]
  • حارث آبادی، نیلوفر بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (Tomato spotted wilt virus) و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 205-217]
  • حسن آبادی، محمود تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 1-12]
  • حسن پور، حمید تأثیر آرژینین بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم ’آلبیون‘ در شرایط کم محلول‌دهی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 135-149]
  • حسن پور اصیل، معظم بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 997-1011]
  • حسن زاده خانکهدانی، حامد اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 669-683]
  • حسین زاده مقدم، کاظم اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 915-929]
  • حسینی، چنور افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 151-166]
  • حسینی، سیده عاطفه بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (Tomato spotted wilt virus) و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 205-217]
  • حسینی فرهی، مهدی تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]
  • حق شناس، مسعود بررسی اثر قارچ میکوریزا (Piriformospora indica) بر صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تنش خشکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 453-465]
  • حق شناس، مسعود ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1043-1058]
  • حقیقتی، بیژن بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 523-540]
  • حکم آبادی، حسین تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 1-12]
  • حکمت آرا، سیده هدی افزایش ماندگاری گل بریدنی ژربرا رقم ‘Rosalin’ با استفاده از نانوکامپوزیت‌ها به عنوان محلول نگهدارنده [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 261-275]
  • حمزه ئی، جواد بررسی صفات زراعی، تولید محصول و شاخص‌های اقتصادی در کشت مخلوط اسفناج با نخود [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 363-376]
  • حیاتی، پریسا تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]

خ

  • خادم، آزاده تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1029-1041]
  • خالقی، اسماعیل تأثیر محلول‌پاشی زمستانه اوره بر تغییرات پلی‌آمین‌های برگ، گره، عملکرد و خصوصیات زایشی درختان نارنگی ’کینو‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 467-479]
  • خان سفید، مهدی بررسی عوامل بازدارنده افراد جامعه از حضور در پارک‌های شهری در دوران پاندمی کووید۱۹ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 231-243]
  • خدابنده، مهسا خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 293-306]
  • خرازی، سیده مهدیه تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1029-1041]
  • خراسانی نژاد، سارا اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1059-1071]
  • خسروی، فاطمه تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 615-627]
  • خضری، مریم افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 151-166]
  • خوشکام، سیب گل بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 699-709]
  • خیشوند، مسعود بررسی صفات زراعی، تولید محصول و شاخص‌های اقتصادی در کشت مخلوط اسفناج با نخود [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 363-376]

د

  • داوری نژاد، غلامحسین تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 1-12]
  • درویش زاده، رضا ارزیابی همبستگی و تحلیل ضرایب مسیر صفات مرتبط با عملکرد میوه در توده‌های فلفل (Capsicum annum L.) ایرانی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 741-753]
  • دشتی، فرشاد اثر اسید آسکوربیک بر رشد و برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی نشاء فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 497-508]
  • دقیقی، سعید تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 769-786]
  • دولتمند، نرگس بررسی اثر قارچ میکوریزا (Piriformospora indica) بر صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تنش خشکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 453-465]

ذ

  • ذاکرین، عبدالرسول اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 337-350]

ر

  • رئیسی، طاهره بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 307-324]
  • راحمی، مجید اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 63-73]
  • راحمی، مجید اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 801-819]
  • رادی، محسن تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]
  • راسته، توکل بررسی دماهای مختلف آزمایشگاهی بر روی جوانه‌زنی دانه‌گرده و سرعت رشد لوله گرده در برخی ارقام خرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1135-1145]
  • راضی، سید عباس اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 599-614]
  • رامشینی، حسین ارزیابی نتاج و معرفی ژنوتیپهای برتر نسل دوم حاصل از تلاقی طالبی ’سمسوری‘با رقم تجاری ’گالیا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 963-980]
  • رستگار، سمیه اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 669-683]
  • رضایی نژاد، عبدالحسین بررسی شاخص‌های رشدی و تبادلات گازی دو رقم قرنفل (Dianthus barbatus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 75-88]
  • رودباری، زهرا ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 121-133]
  • رودباری، زهرا بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 699-709]

ز

  • زارع، مریم اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 801-819]
  • زارع فر، محمد صدیق بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 931-948]
  • زارع مهرجردی، محمد تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1029-1041]
  • زارع نهندی، فریبرز بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 931-948]
  • زرگریان، سید مجید تاثیرات آللوپاتیک زیتون‌تلخ، گل‌ابریشم و کاج بر جوانه‌زنی و رشد چمن لولیوم و فستوکا [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 47-62]
  • زلفی گل، محمد علی اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1115-1134]
  • زمانی، ذبیح اله تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1087-1099]
  • زمانی پور، محبوبه بررسی عوامل مؤثر در گیرایی پیوند سرشاخه‌کاری گیلاس در استان خراسان رضوی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 755-768]
  • زمردی، ناهید بررسی اثر غنی‌سازی دی‌اکسید کربن بر صفات آناتومیکی برگ دو گونه فیکوس زینتی (Ficus elastica و Ficus benjamina) در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 589-597]
  • زندی، محمدرضا اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 337-350]
  • زین الدینی، نجمه اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 887-900]
  • زینلی پور، نجمه مطالعه تغییرات برخی روابط آبی و فتوسنتز خالص سه توده ملون ایرانی (Cucumis melo) تحت تنش کم آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 577-588]
  • زینلی پور، نجمه مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و گابا بر خصوصیات فیزیولوژیکی نشاء و عملکرد گوجه‌فرنگی رقم ’سیران‘ (Lycopersicum esculentum cv. Seyran) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 949-962]

س

  • ساریخانی، حسن بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 787-799]
  • سبزی نوجه ده، محسن بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • سحرخیز، محمدجمال بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 391-407]
  • سرتیپ، حسین اثر کاربرد اسید سالسیلیک، ضدیخ طبیعی تیوفر و روغن سویا بر ویژگی‌های فنولوژیکی گیلاس در شرایط تنش سرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1163-1178]
  • سرحدی، جواد ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 121-133]
  • سرحدی، جواد بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 699-709]
  • سرطاوی، کهزاد بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 391-407]
  • سعیدی، محسن تأثیر کاربرد برخی کودهای شیمیایی و آلی و تنش خشکی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دسموتاز، پراکسیداز و پروتئین محلول کل در انگور رقم ’بیدانه قرمز‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 325-336]
  • سلاح ورزی، یحیی بررسی نانو دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی برخی از رقم‌های توت‌فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 509-522]
  • سلیمانی، حمید تأثیر نانو ذرات کلسیم و نقره بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 857-871]
  • سلیمانی، فائزه بررسی اثر قارچ آربوسکولار بر گیاه دارویی علف لیمو (Cymbopogon citratus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 643-653]
  • سلیمانی زاده، مژگان بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 843-856]
  • سهرابی، معصومه مهندسی متابولیت ثانویه در کشت سوسپانسیون سلولی گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis (L). Schrad.) با حضور محرک زیستی و غیر زیستی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 219-229]
  • سوخت سرایی، نعیمه اثر محلول‌پاشی برگی اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر پاسخ‌های فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1073-1086]
  • سیاری، محمد اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1115-1134]
  • سیاه منصور، سارا اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 655-668]

ش

  • شرفشاه رستمی، آمنه اثر گلوکز، فروکتوز و ساکارز بر عمر گلجای، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک گل شاخه‌بریده میخک رقم ’یلو کندی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 29-46]
  • شرفی، یاور ارزیابی عملکرد و کیفیت میوه هلو (Prunus persica var red top) در کشت ریشه منقسم تلقیح شده با قارچ و سطوح مختلف آبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 105-119]
  • شریفی، احمد تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1029-1041]
  • شفیعی، رضا بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 787-799]
  • شکوهیان، علی اکبر اثر کاربرد اسید سالسیلیک، ضدیخ طبیعی تیوفر و روغن سویا بر ویژگی‌های فنولوژیکی گیلاس در شرایط تنش سرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1163-1178]
  • شور، محمود بررسی صفات رشدی گیاه سینداپسوس (Scindapsus spp.) تحت تاثیر مصرف اسید هیومیک و اسید فولویک به صورت کودآبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 13-27]
  • شور، محمود بررسی اثر غنی‌سازی دی‌اکسید کربن بر صفات آناتومیکی برگ دو گونه فیکوس زینتی (Ficus elastica و Ficus benjamina) در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 589-597]
  • شیرانی راد، سپیده اثر پوشش‌دهی با عصاره‌ پوست انار و نشاء گوجه‌فرنگی بر ویژگی‌های فیتوشیمیایی و حفظ کیفیت میوه توت‌فرنگی رقم ’پاروس‘ طی نگهداری در انبار سرد [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1115-1134]
  • شیردل، محسن بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 391-407]
  • شیوخی سوغانلو، سعید تأثیر تنش آبی و پساب شهری بر غلظت فلزات سنگین، عملکرد و ویژگی‌های‌کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 723-739]

ص

  • صالحی، فروزان بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و ترکیبات اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea santolinoides subsp. wilhelmsii (K. Koch) Greuter) در استان همدان [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 981-995]
  • صالحی، فهیمه اثر جلبک‌های اسپیرولینا و قهوه‌ای و سطوح سرب بر برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی گیاه کلم زینتی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 245-259]
  • صالحی، مهتاب بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و ترکیبات اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea santolinoides subsp. wilhelmsii (K. Koch) Greuter) در استان همدان [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 981-995]
  • صحافی، سید رسول تاثیر پایه بادنجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به تنش خشکی گوجه‌فرنگی بر اساس شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 481-495]
  • صحافی، سید رسول اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 887-900]
  • صداقت، سحر اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 801-819]
  • صداقت حور، شهرام اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 915-929]
  • صفری، آسیه تأثیر کاربرد برخی کودهای شیمیایی و آلی و تنش خشکی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دسموتاز، پراکسیداز و پروتئین محلول کل در انگور رقم ’بیدانه قرمز‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 325-336]
  • صفری، نسیم تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1029-1041]
  • صفری مطلق، محمد رضا اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 915-929]
  • صفوی، اسماعیل بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 523-540]
  • صمصام پور، داود مهندسی متابولیت ثانویه در کشت سوسپانسیون سلولی گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis (L). Schrad.) با حضور محرک زیستی و غیر زیستی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 219-229]
  • صمصام پور، داود بررسی اثر قارچ آربوسکولار بر گیاه دارویی علف لیمو (Cymbopogon citratus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 643-653]

ط

  • طباطبائی، سید جلال ارزیابی عملکرد و کیفیت میوه هلو (Prunus persica var red top) در کشت ریشه منقسم تلقیح شده با قارچ و سطوح مختلف آبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 105-119]

ع

  • عابدی، بهرام بررسی صفات رشدی گیاه سینداپسوس (Scindapsus spp.) تحت تاثیر مصرف اسید هیومیک و اسید فولویک به صورت کودآبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 13-27]
  • عابدی، بهرام تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 821-841]
  • عاقبتی، فاطمه مطالعه تغییرات برخی روابط آبی و فتوسنتز خالص سه توده ملون ایرانی (Cucumis melo) تحت تنش کم آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 577-588]
  • عاقبتی، فاطمه مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و گابا بر خصوصیات فیزیولوژیکی نشاء و عملکرد گوجه‌فرنگی رقم ’سیران‘ (Lycopersicum esculentum cv. Seyran) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 949-962]
  • عبادی، علی تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1087-1099]
  • عباس زاده فاروجی، رسول بررسی صفات رشدی گیاه سینداپسوس (Scindapsus spp.) تحت تاثیر مصرف اسید هیومیک و اسید فولویک به صورت کودآبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 13-27]
  • عبداللهی، محمدرضا بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 787-799]
  • عبدی، غلامرضا تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]
  • عرب سلمانی، کریم مقایسه برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد هیبریدهای خیار (Cucumis sativus) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1179-1190]
  • عرفانی مقدم، جواد بررسی دماهای مختلف آزمایشگاهی بر روی جوانه‌زنی دانه‌گرده و سرعت رشد لوله گرده در برخی ارقام خرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1135-1145]
  • عزیزی، مجید خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.) [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 293-306]
  • عزیزی، مجید تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 1-12]
  • عصار، پدرام تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتریک اسید بر شدت تنفس و برخی خصوصیات کیفی میوه عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) در دوره انبارمانی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1013-1027]
  • علوی دهخوارقانی، نرمین تاثیرات آللوپاتیک زیتون‌تلخ، گل‌ابریشم و کاج بر جوانه‌زنی و رشد چمن لولیوم و فستوکا [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 47-62]
  • علوی سینی، سیدمحمد ارزیابی اثر نوسانات دمایی شب و روز در فصول مختلف سال بر تشکیل میوه لاین‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 121-133]
  • علی زاده، مهدی اثر محلول‌پاشی برگی اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر پاسخ‌های فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1073-1086]
  • علیزاده سالطه، سعیده تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 167-179]
  • علیزاده سالطه، سعیده بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • علی نیائی فرد، ساسان تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 821-841]

غ

  • غلامی، حسین بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 391-407]
  • غلامی، محمدعلی تأثیر تنش آبی و پساب شهری بر غلظت فلزات سنگین، عملکرد و ویژگی‌های‌کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 723-739]

ف

  • فاضلی رستم پور، منصور بررسی هرس تعادلی و هرس سبز بر صفات کمی انگور ’یاقوتی‘ در منطقه سیستان [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 181-191]
  • فاطمی، اکرم تأثیر کاربرد برخی کودهای شیمیایی و آلی و تنش خشکی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دسموتاز، پراکسیداز و پروتئین محلول کل در انگور رقم ’بیدانه قرمز‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 325-336]
  • فتاحی، مسعود بررسی تاثیر محلول‌پاشی پرولین بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و اسمولیت‌های پایه UCB1 پسته در شرایط تنش آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 351-362]
  • فتاحی، مسعود بررسی فعالیت فتوسیستم II در دو ژنوتیپ بادام تحت تنش خشکی با کاوش در آزمون OJIP [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 901-914]
  • فتاحی مقدم، جواد بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 307-324]
  • فتاحی مقدم نوقابی، محمدرضا تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1087-1099]
  • فخرفشانی، مسعود اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 409-421]
  • فدایی، منصوره ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 89-104]
  • فرحبخش، حسن تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 873-886]
  • فرمانی، بیوک آقا بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • فرهنگی، محمدباقر بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 997-1011]
  • فقیه نصیری، مازیار بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 307-324]

ق

  • قاسمی، کامران ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 89-104]
  • قاسمی، وحید بررسی شاخص‌های رشدی و تبادلات گازی دو رقم قرنفل (Dianthus barbatus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 75-88]
  • قاسمی، یوسف تأثیر تنش آبی و پساب شهری بر غلظت فلزات سنگین، عملکرد و ویژگی‌های‌کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 723-739]
  • قاسمی بزدی، کمال تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 821-841]
  • قجاوند، محمود بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 277-291]
  • قریشی، مسلم ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 423-436]
  • قنبری، علیرضا اثر کاربرد اسید سالسیلیک، ضدیخ طبیعی تیوفر و روغن سویا بر ویژگی‌های فنولوژیکی گیلاس در شرایط تنش سرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1163-1178]
  • قنبری، فردین تأثیر ملاتونین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گشنیز (Coriandrum sativum L.) و شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط تنش شوری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 561-575]
  • قهرمانی، زهرا تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 685-697]

ک

  • کافی، محسن بررسی عوامل بازدارنده افراد جامعه از حضور در پارک‌های شهری در دوران پاندمی کووید۱۹ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 231-243]
  • کاویانی، بهزاد اثر گلوکز، فروکتوز و ساکارز بر عمر گلجای، آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک گل شاخه‌بریده میخک رقم ’یلو کندی‘ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 29-46]
  • کاویانی، بهزاد اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 599-614]
  • کاویانی، بهزاد اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 915-929]
  • کرم نژاد، فاطمه تأثیر محلول‌پاشی زمستانه اوره بر تغییرات پلی‌آمین‌های برگ، گره، عملکرد و خصوصیات زایشی درختان نارنگی ’کینو‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 467-479]
  • کرمی، اشکان اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 63-73]
  • کرمی، محمدجواد اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 63-73]
  • کرمی، محمدجواد اثر شدت هرس و تعداد جوانه در هر شاخه بر عملکرد و کیفیت انگور ’رطبی‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 629-641]
  • کریمی، حمید رضا تاثیر پایه بادنجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به تنش خشکی گوجه‌فرنگی بر اساس شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 481-495]
  • کریمی، حمید رضا اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 887-900]
  • کریمی تزرجی، پوران اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 669-683]
  • کسرایی، پورنگ بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 277-291]
  • کلاه چی، زهرا تأثیر کاربرد برخی کودهای شیمیایی و آلی و تنش خشکی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دسموتاز، پراکسیداز و پروتئین محلول کل در انگور رقم ’بیدانه قرمز‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 325-336]
  • کلوندی، رمضان بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و ترکیبات اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea santolinoides subsp. wilhelmsii (K. Koch) Greuter) در استان همدان [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 981-995]
  • کمالی، مریم بررسی نانو دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی برخی از رقم‌های توت‌فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 509-522]
  • کیااشکوریان، معصومه بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 307-324]
  • کیانی، غفار ارزیابی اجزای واریانس ژنتیکی و قابلیت‌های ترکیب‌پذیری برخی صفات کمی در ارقام گوجه‌فرنگی با استفاده از تجزیه لاین‌×‌تستر [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 711-722]
  • کیخا آخر، فاطمه اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 409-421]

گ

  • گراوند، سیمین افزایش ماندگاری گل بریدنی ژربرا رقم ‘Rosalin’ با استفاده از نانوکامپوزیت‌ها به عنوان محلول نگهدارنده [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 261-275]
  • گل چشمه، ساسان ارزیابی اجزای واریانس ژنتیکی و قابلیت‌های ترکیب‌پذیری برخی صفات کمی در ارقام گوجه‌فرنگی با استفاده از تجزیه لاین‌×‌تستر [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 711-722]
  • گلدانی، مرتضی بررسی اثر غنی‌سازی دی‌اکسید کربن بر صفات آناتومیکی برگ دو گونه فیکوس زینتی (Ficus elastica و Ficus benjamina) در شرایط گلخانه [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 589-597]
  • گنجی مقدم، ابراهیم بررسی عوامل مؤثر در گیرایی پیوند سرشاخه‌کاری گیلاس در استان خراسان رضوی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 755-768]
  • گوهری، غلامرضا اثر نانو کامپوزیت گلایسین بتائین پوشش‌دار شده با کیتوسان بر ریز غده‌زایی درون شیشه‌ای سیب زمینی رقم ‏آگریا تحت شرایط تنش شوری ملایم [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 437-451]

ل

  • لاریجانی، حمید بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 277-291]
  • لطفی، محمود ارزیابی نتاج و معرفی ژنوتیپهای برتر نسل دوم حاصل از تلاقی طالبی ’سمسوری‘با رقم تجاری ’گالیا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 963-980]

م

  • مارزی زاده، اصغر اثر پایه و تلقیح با قارچ میکوریزا بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه خیار گلخانه‌ای در شرایط کشت بدون خاک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1147-1161]
  • محمدخانی، عبدالرحمان بررسی تاثیر محلول‌پاشی پرولین بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و اسمولیت‌های پایه UCB1 پسته در شرایط تنش آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 351-362]
  • محمدیان، شیوا بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • محمودزاده، حسن بررسی هرس تعادلی و هرس سبز بر صفات کمی انگور ’یاقوتی‘ در منطقه سیستان [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 181-191]
  • محمودی سوره، صدیقه اثر نانو کامپوزیت گلایسین بتائین پوشش‌دار شده با کیتوسان بر ریز غده‌زایی درون شیشه‌ای سیب زمینی رقم ‏آگریا تحت شرایط تنش شوری ملایم [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 437-451]
  • مرادی، بیژن بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 307-324]
  • مرادی، پژمان اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1059-1071]
  • مرادی، روح اله تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 873-886]
  • مرادی، مهدی تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 821-841]
  • مرعشی، سید سمیح بررسی دماهای مختلف آزمایشگاهی بر روی جوانه‌زنی دانه‌گرده و سرعت رشد لوله گرده در برخی ارقام خرما [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1135-1145]
  • مزارعی، حمید بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 391-407]
  • مشتاقی، نسرین اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 409-421]
  • مشت زن، اسما بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 843-856]
  • مصطفی پور، احمد بررسی عوامل مؤثر در گیرایی پیوند سرشاخه‌کاری گیلاس در استان خراسان رضوی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 755-768]
  • مصلحتی فرد، صلاح الدین تأثیر آرژینین بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم ’آلبیون‘ در شرایط کم محلول‌دهی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 135-149]
  • مطلبی آذر، علیرضا اثر نانو کامپوزیت گلایسین بتائین پوشش‌دار شده با کیتوسان بر ریز غده‌زایی درون شیشه‌ای سیب زمینی رقم ‏آگریا تحت شرایط تنش شوری ملایم [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 437-451]
  • مطلبی آذر، علیرضا بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 931-948]
  • مطلوبی، منصور تأثیر محلول‌پاشی اسید فولویک و هورمون تریاکانتانول بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی و مواد مؤثره گیاه دارویی گل همیشه بهار (Calendula officinalis) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 167-179]
  • معلمی، نوراله تأثیر محلول‌پاشی زمستانه اوره بر تغییرات پلی‌آمین‌های برگ، گره، عملکرد و خصوصیات زایشی درختان نارنگی ’کینو‘ [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 467-479]
  • مقدم، شیرین بررسی فعالیت فتوسیستم II در دو ژنوتیپ بادام تحت تنش خشکی با کاوش در آزمون OJIP [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 901-914]
  • ممرآبادی، مجتبی تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 193-203]
  • موسوی، سیداصغر بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 523-540]
  • موسوی، سید سعید بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 787-799]
  • موسوی، سیده فرزانه افزایش ماندگاری گل بریدنی ژربرا رقم ‘Rosalin’ با استفاده از نانوکامپوزیت‌ها به عنوان محلول نگهدارنده [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 261-275]
  • موسوی زاده، سید جواد ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca) [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 89-104]
  • مولائی، پرستو تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 685-697]
  • مومیوند، حسن بررسی شاخص‌های رشدی و تبادلات گازی دو رقم قرنفل (Dianthus barbatus) تحت تنش شوری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 75-88]
  • میرحسینی، علی بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 997-1011]
  • میردهقان، سید حسین تاثیر پایه بادنجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به تنش خشکی گوجه‌فرنگی بر اساس شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 481-495]
  • میرزائی اصل، اصغر بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 787-799]

ن

  • ناصر علوی، مهدی تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 873-886]
  • ناصری، محبوبه تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 193-203]
  • ناصری، محبوبه تحلیل عوامل مؤثر بر عملکرد زعفران [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1101-1114]
  • ناصری، محمد بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 277-291]
  • ناظری، مسعود ارزیابی عملکرد و کیفیت میوه هلو (Prunus persica var red top) در کشت ریشه منقسم تلقیح شده با قارچ و سطوح مختلف آبیاری [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 105-119]
  • ناظوری، فاطمه اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 887-900]
  • نبی زاده، اسماعیل بررسی اثر قارچ میکوریزا (Piriformospora indica) بر صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تنش خشکی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 453-465]
  • نبی زاده، اسمعیل ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1043-1058]
  • نجارزاده، اسماء تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 873-886]
  • نژاد شاهرخ آبادی، بهاره مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و گابا بر خصوصیات فیزیولوژیکی نشاء و عملکرد گوجه‌فرنگی رقم ’سیران‘ (Lycopersicum esculentum cv. Seyran) [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 949-962]
  • نظامی، مرضیه تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1087-1099]
  • نظران، محمد حسن اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘ [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 801-819]
  • نعمتی، سید حسین تاثیرات آللوپاتیک زیتون‌تلخ، گل‌ابریشم و کاج بر جوانه‌زنی و رشد چمن لولیوم و فستوکا [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 47-62]
  • نقی زاده، مهدی تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 873-886]
  • نکونام، فاطمه ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 423-436]
  • نکونام، فاطمه تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 685-697]
  • نیکبخت، جعفر ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 423-436]

و

  • وارسته، فریال اثر محلول‌پاشی برگی اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر پاسخ‌های فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1073-1086]
  • وفاداری کمارعلیا، داود بررسی عوامل بازدارنده افراد جامعه از حضور در پارک‌های شهری در دوران پاندمی کووید۱۹ [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 231-243]

ه

  • هاتف هریس، حسین بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]
  • هاشم آبادی، داود اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 599-614]
  • هاشم آبادی، داود اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 915-929]
  • همتی، خدایار اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1059-1071]
  • هوشمند، افسانه اثر جلبک‌های اسپیرولینا و قهوه‌ای و سطوح سرب بر برخی شاخص‌های مورفوفیزیولوژیکی گیاه کلم زینتی [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 245-259]

ی

  • یادگاری، مهراب بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 523-540]
  • یاسایی، محسن اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس [دوره 37، شماره 1، 1402، صفحه 63-73]
  • یاوری، علیرضا بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 843-856]
  • یونس زاده، رضا بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.) [دوره 37، شماره 3، 1402، صفحه 699-709]
  • یونسی، سمیه اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک [دوره 37، شماره 4، 1402، صفحه 1059-1071]
  • یونسی حمزه خانلو، مهدی بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی [دوره 37، شماره 2، 1402، صفحه 377-389]